1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

"Sibella's Beauty" është në kërkim të kandidateve të talentuara në sallonin tonë të bukurisë për:

  • Nail Artist

Jemi në kërkim të një artiste të thonjve të pasionuar dhe të kreative që do të bashkëpunojë me ne për të krijuar shfaqje të pafundme të bukurisë në duar.

Page atraktive (me marrëveshje)

Kandiatet duhet të kenë përvoje punë në fushën e Estetikes, e në vecanti për thonjë si Nail Artist dhe Depilim.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin +38349113366

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet