1
PREMIUM

Asistent/e i/e Shitjes (Gjilan, Prishtinë)

Ruaj
JYSK
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS
 
Pozita: "Asistent/e i/e shitjesJYSK Gjilan dhe JYSK Prishtinë(Arbëri)
Afati për aplikim: 28.05-14.06.2024
  • Asistent/e i/e shitjes -   JYSK Gjilan dhe JYSK  Prishtinë (Arbëri).
Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.
Nëse keni aftësi të mira në shitje, shërbim ndaj konsumatorit dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj, atëherë aplikoni si Asistent/e i/e shitjes në
  JYSK Gjilan dhe JYSK Prishtinë (Arbëri) duke dërguar CV-në tuaj në hr@jysk-ks.com apo përmes butonit 'Apliko Këtu' ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/06/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet