1
PREMIUM

Vende të lira pune (10)

Ruaj
NTP Shehu
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU L.L.C” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs për vende të lira pune si:

 1. Mjeshtër në sektorin e përpunimit te metalit - 1
 • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të metalit duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore.
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet të ketë përvoj pune
 1. Mjeshtër në sektorin e përpunimit të drurit - 1
 • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të drurit duke përdorur makineri të avancuara,vegla dore,
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te ketë përvoj pune 
 1. Ndihmës mjeshter në sektorin e përpunimit të drurit - 2
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 1. Ndihmë në sektorin e ngjyrosjes - 2
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

       5. Operator në CNC 5 AXE  2

 • Të ketë aftesi për të operuar në makinë CNC
 • Të mirëmbaje makinat
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

        6. Ndihmës Monter 2

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: info@shehu-ks.com

Kontaktoni në numrat: 045 600 975,                                      

  Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 27/06/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet