1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Mundësi punësimi në HOTEL GORENJE

  • KUZHINIER/E – 4 POZITA

Lokacioni: Veternik - Prishtinë
Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgatisë ushqimin e caktuar në bazë të porosisë;
  • Të sigurohet që ushqimi është në rregull para servimit.
  • Detyra të tjera të caktuara nga Menaxheri;

Kualifikimet profesionale:

  • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hoteleri;
  • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në
orën 16:00, gjatë ditëve të javës).
* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 27/06/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet