1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit me prodhimin e varianteteve të ndryshme të produkteve të miellit.

Ne ofrojmë bukë dhe pjekurina të tjera të kualitetit shumë të lartë të cilat janë të certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve më të larta ndërkombëtare.

Me qëllim të zgjerimit të rrjetit të shitjes ne ftojmë të gjithë të interesuarit të aplikojnë për pozitën në vijim:

Elektricist

Detyrat kryesore:

 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e fabrikës dhe instalimet e reja       
 • Mbikqyrja e sistemit elektrik dhe elektronik.
 • Instalimi i rrymës në objekte të reja (dyqane shitëse)
 • Kontrollimi i rregullt i rrjetit     
 • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga udhëheqësi i divizionit të Mirëmbajtjes

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme (Universiteti Avantazh)
 • Të ketë provoj pune në instalim dhe mirëmbajtje
 • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil
 • Patentë të vozitjes, kategori B

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: career@premiumbakery.net ose kontaktoni në numrin: +38349106400

Vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Konkursi mbetet i hapur nga data 28/05/2024 deri më 28/06/2024.

Kategoria Inxhinieri
Skadon 26/06/24 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet