1

Shofer - Kategoria B (Prizren)

Ruaj
Extra Fruit
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitave:

1 shofer me kategori B  ( tereni Prizren)

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë patentë shofer kategori B 
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
  • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes
  • Te jetë me vendbanim ne Prizren.

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 14.06.2024, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com, apo të marrin informata në numrin e telefonit +38349259900

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

Prishtine, më datë: 28.05.2024

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 14/06/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet