1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: Besa Security 

Pozita e Punës: Operator/e të mbikëqyrjes elektorinike 

Vendi: Prishtinë

Përshkrimi i detyrave: Monitorimi i sistemeve alarmuese dhe video vëzhgimit në Qendër të Kontrollit.

Aftësitë e kërkuara nga kandidatët:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme, e larta është e preferueshme,
 • Aftësi të mira kompjuterike,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi

Kushtet e punës:

 • Kontratë afatëgjate
 • Pagë konkuruese
 • Mundësi avansimi profesional dhe karrierë.

Sigurim Themelor: 20 pozita

Në të gjithë Kosovën

 • Ruajtja e sigurisë dhe rendit në zonën e punës
 • Kontrolli i hyrjeve dhe daljeve nga objekti
 • Zbatimi i rregullave dhe protokolleve të sigurisë sipas udhëzimeve të kompanisë
 • Raportimi i ngjarjeve të pazakonta dhe situatave të rrezikshme

Kriteret për punësim:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Aftësi për të vepruar në situata të stresit dhe të presionit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

 • CV

Aplikimi mund të bëhet deri me datë 28.06.2024, ora 16:00.

Nëpërmjet dërgimit të CV-së ne email, si dhe fizikisht në zyret tona: hr@besasecurity.com

Ju falenderojmë për interesimin tuaj në BESA SECURITY dhe u dëshirojmë sukses të gjithë aplikantëve.

                                               Telefoni kontaktues: 049/964/624

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet