1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Devolli Corporation – Njësia ‘’LLD’’ SH.P.K  shpall konkurs pune:

Titulli i Pozitës:    AGJENT I SHITJES PËR VENDING MACHINE

Lokacioni: LLD Gjilan (1)

Data e hapjes:      28.05.2024

Data e mbylljes:   11.06.2024

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË PËR AGJENT I SHITJES:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë; zbaton planin e parashikuar të shitjes,
 • Arritja e objektivave mujore të përcaktuara,
 • Vizita të rregullta sipas planit,
 • Prezentimi i risive dhe produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve dhe zhvillimin e marrëdhenieve me klientët në territorin e caktuar,
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes,
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë,
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes dhe mbikqyrësit,
 • Respekton dhe zbaton politikat dhe procedurat e kompanisë,
 • Përcjell dhe raporton për konkurrencën dhe trendet e tregut. 

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:  

Edukimi: Diploma e shkollës mesme; (përgatitja Universitare është përparësi)  

Përvoja e Punës: Përvoja e punës në fushën e shitjes.

NJOHURITË TJERA:   

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes, negocimit dhe bashkëpunimit,
 • Të posedoj patentë shoferin, kategoria B,
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndryshimeve. 

PROCEDURA PËR APLIKIM : Inkurajohen të gjithë Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: info@lld-ks.com. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejmë të rekrutimit.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet