1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/06/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet