1
PREMIUM

Shitës/e, Teknik, Ndihmës Teknik, Praktikanta me pagesë, Auto Larje

Ruaj
Ejona
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ejona shpallë konkurs për pozitat:
  • Shitës/e në dyqan
  • Teknik të makinerisë
  • Teknik të elektroteknikës
  • Ndihmës teknik
  • Praktikanta me pagesë, në punë makinerike dhe elektrike
  • Puntor në Auto Larje 

Lokacioni: Pejë

Të interesuarit mund të kontaktojnë në: 049/137987 / ejona@ejona.com

si dhe mund të paraqiten tek zyret tona në Zahaq, Pejë

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 26/06/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet