1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ELKA INTERNACIONL SH.P.K

Tel&Fax:+383601292

NRF     600040331

Zona Industriale Prishtine   

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur  ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

Konkurs për pozitën: Sigurim fizik (naten)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • sigurim fizik I objektit
  • Kualifikimet e kërkuara:
  • Përvojë pune;
  • Aftësi të komunikimit verbal;
  • Kushte shume te mira pune

-Paga e kenaqshme.

-Kontrat e rregullt pune sipas ligjeve ne fuqi

Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne e_mail hr@elkaks.com ose paraqituni prane zyrave tona ne zonen industriale ne Miradi te BAU MARKET DEPO  ose kontakto ne nr e tel 038 601 292                                                                                 

 28/05/20 24 Miradi.

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet