1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ELKA INTERNACIONL SH.P.K
Tel&Fax:+383601292
NRF 600040331
Zona Industriale Prishtine                                                                                                                                                

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur  ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

Konkurs për pozitën: Punetor ne depo (ngarkim-shkarkim)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të bëj ngarkimin/shkarkimin e mallrave
  • Kualifikimet e kërkuara:
  • Përvojë pune;
  • Aftësi të komunikimit verbal;
  • Të jetë i gatshme për të përvetësuar vazhdimisht njohuri e shkathtësi të reja në punë;
  • Të jete i aftë të punojë në grup dhe punë individuale.
  • Orari 8-16 nga e hena ne te premte (40ore ne jave perfshi pauzen)
  • Kontrata e punes sipas ligjeve ne fuqi
  • Kushte shume te mira pune
  • shujta ditore

Paga e kenaqshme.

orari nga e hena-premte orari 8-16

Kontrat e rregullt pune sipas ligjeve ne fuqi

Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne e_mail hr@elkaks.com ose paraqituni prane zyrave tona ne zonen industriale ne Miradi te BAU MARKET DEPO  ose kontakto ne nr e tel 038 601 292                                                                                                                       

28/05/20 24 Miradi.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 26/06/24 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet