1
PREMIUM

Patroniste (2), Asistente e Shitjes Fizike, Agjent/e i/e Shitjes Online

Ruaj
Luanda Bunjaku
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

LUANDA BUNJAKU shpallë konkurs pune për pozitat:

 • Patroniste – 2 pozita
 • ⁠Asistente e shitjes fizike – 1 pozite
 • Agjent/e e shitjes Online - 1 Pozite
Luanda Bunjaku është kompani e dizajnit të modes që merret me prodhimin e fustanave dhe veshjeve te tjera per femra.
Gjindemi në Prishtinë, Rruga Muharrem Fejza- Mati 1
Detyrat dhe përgjegjësitë per poziten Patroniste:
 • Krijimi i patronit në leter
 • Prerja e materialit bazë për fustan
 • Detyra të tjera në bazë të kërkesave ditore
Kriteret:
 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.
 • Të ketë aftësi të punoj në kolektiv.
Detyrat dhe përgjegjësitë per poziten Asistente e shitjes fizike:
 • Pergatitja (paketimi) i fustaneve per transport
 • Pergatitja e dokumenteve per eksport
 • Shitja ne dyqan
Kriteret:
 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.
 • Të ketë aftësi të punoj në kolektiv.

Detyrat dhe përgjegjësitë per poziten Agjente e shitjes online

 • Komunikimi me klient dhe realizimi i shitjeve
 • Mbajtja e klientit te informuar ne lidhje me fustanin e porositur
 • Fotografimi i fustanit gjate procedures se krijimit.
Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke na derguar nje CV ne email adresen tone sales@luandabunjaku.com, ose ne Viber +38349331088

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet