1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Agro-Butrinti Sh.P.K.”  shpall

K O N K U R S

Për plotësimin e vendit  të lirë të punës

Pozita:

  • ARKITEKT/E , INXHINIER/E TË NDËRTIMARISË APO MAKINERISË

Kompania Agrobutrinti në Prishtinë, kërkon 1 (një) arkitekt/e , inxhinier/e të ndërtimarisë apo makinerisë si në vazhdim:

Kriteret e kërkuara:

  • Të këtë eksperiencë pune në profesion min. 2 vite; përparësi në lëminë e dyerve dhe dritareve;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera në programet: ArchiCad, AutoCAD, Microsoft Office; përparësi janë njohuritë në programet specifike për dyer dhe dritare si dhe më shumë;
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze; përparësi janë njohuritë me gjuhët tjera;
  • Shkathtësi të shkëlqyera organizative dhe relacionale;
  • Aftësi për të punuar në kohë të reduktuar;
  • Të jetë i/e aftë të punoj në ekip dhe i/e vetëm;
  • Pagesa, në përpjesëtim me përvojën;
  • Orari i punës, në kohë të plotë.

CV-ja është e obligueshme të dërgohët në e-mail adresën: office@agrobutrinti.com

Konkursi është i hapur nga data 22.05.2024 deri më 12.06.2024.
Adresa ku mund të dorëzoni dokumentet është:
E-mail adresa: office@agrobutrinti.com

Kategoria Inxhinieri
Skadon 12/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet