1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Koshi Group lanson linjen e re të prodhimit dhe hap vende të reja të punës

  • Ofrojmë trajnim professional gjatë punës
  • Punë me kontratë afatgiatë me benefite
  • Transporti dhe Ushqimi
  • Paga 13
  • Shtune & Dille Pushim
  • Puna jashtë orarit me pagesë shtesë
  • Bonuse shtesë

Kriteret per punësim:

  • Niohurit bazike apo përvoja eventuale në zanatet e ngjashme konisderohen përparësi (Limari, Zdrukthtari, Rrobagepësi, Mekanik ,Saldues apo Elektricist)
  • Mosha 18-45 vjecare

Nëse keni aftësi të tillë eja dhe apliko!

Kontakto në 049 973 409 / whatsapp 

Kategoria Prodhim
Skadon 25/06/24 (13 ditë)
Orari
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet