1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
“Stone Castle” shpall konkurs pune për postin e:
  • Prezantueses/prezantuesit dhe shitëses/shitësit pranë Bodrumit “Stone Castle” në Rahovec. 
Të gjithë të interesuarit për aplikim, duhet të përmbushin kriteret si në vijim:
  • Shkathtësi për komunikim;
  • Njohja e mirë gjuhen angleze;
  • Prirje dhe aftësi për të punuar me njerëz të kulturave të ndryshme;
  • Fleksibilitet dhe aftësi për punë në grup;
  • Iniciativë të lartë për të punuar në mënyrë të pavarur, nën mbikëqyrje minimale;
  • Shkathtësi të shkëlqyer të dëgjimit aktiv;
  • Shkathtësi dhe përvojë në shitje;
  • Shkathtësi për t’ju paraprirë nevojave të klientëve;
  • Shkathtësi për të rekomanduar produkte.
Të interesuarit të dërgojnë CV përmes butonit "Apliko Këtu" ose në info@stonecastlewine.com “

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 25/06/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Rahovec
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet