1

Kamarier, Ndihmës Shankist, Shankist

Ruaj
Lulu's Coffee and Wine
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lulu's Coffee and Wine shpall konkurs pune për:

  • Kamarier
  • Ndihmës Shankist
  • Shankist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Shërbimi i ushqimeve dhe pijeve të ndryshme;
  • Rregullimi dhe mirëmbajtja e lokalit;
  • Mikpritja e klientëve;
  • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues.

Kualifikimet profesionale:

  • Përvoja e dëshmuar në gastronomi.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 044 508 558

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 24/06/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet