1
PREMIUM

Banakier/e, Ndihmës Kuzhinier/e, Ndihmës Pasticier/e

Ruaj
KLAN ARENA
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Klan Arena” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, është qendër konventash për organizimin e eventeve dhe shpallë:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës:

Pozita:                 (1) Banakier/e

 • Ndihmës Kuzhinier/e
 • Ndihmës Pasticier/e

Vendi i punës:    Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur si Banakier/e janë:

 • Përgjegjës për shërbimin dhe përgatitjen e produkteve ne përputhje me kërkesat e klientëve.
 • Përgjegjës për mbarëvajtjen e banakut.
 • Mbajtja e evidencës së mallit.
 • Ruajtja e standardeve të pastërtisë dhe paraqitja e mirë e zonës së banakut.
 • Pranimi i porosive dhe ofrimi i shërbimeve në mënyre efikase dhe të sigurtë.

Kushtet dhe Kualifikimet e kërkuara për Banakier/e:

 • Përparësi përvoja në kompani me fushëveprim të njëjtë, minimum 1 vit.
 • Të ketë aftësi për bashkëpunim.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur si Ndihmës Kuzhinier/e janë:

 • Përgatit produktet ushqimore sipas udhëzimeve të kuzhinierit.
 • Ndihmon kuzhinierin në procesin e gatimit, kjo mund të përfshijë skuqjen, zierjen etj.
 • Merr pjesë në pastrimin dhe ruajtjen e mjeteve dhe pajisjeve të kuzhinës pas përdorimit dhe mirëmbanë hapësirën ku punon.

Kushtet dhe Kualifikimet e kërkuara për Ndihmës Kuzhinier/e:

 • Diplomë ose certifikatë në një fushë të ngjashme.
 • Përparësi përvoja ne kompani me fushëveprim të njëjte minimum 1 vit.
 • Duhet të ketë njohuri të gjerë rreth teknikave të gatimit, përgatitjes së produkteve të ndryshme ushqimore dhe prezantimit të ushqimit.
 • Të ketë aftësi për bashkëpunim

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur si Ndihmës Pasticier/e janë:

 • Përgatit ëmbëlsirat sipas udhëzimeve të Pasticierit.
 • Siguron respektimin e recetave dhe standardeve dhe përgatitjen e sasisë së duhur bazuar në nevojat e përcaktuara të prodhimit.
 • Monitoron dhe kontrollon mirëmbajtjen e kuzhinës dhe pajisjeve të pasticerisë.
 • Dëshirë për të mësuar dhe pasion për procesin e prodhimit të ëmbëlsirave.

Kushtet dhe Kualifikimet e kërkuara për Ndihmës Pasticier/e:

 • Diplomë ose certifikatë në fushë të ngjashme. (e preferueshme)
 • Përparësi përvoja ne kompani me fushëveprim të njëjte minimum 1 vit.
 • Duhet të ketë njohuri bazike rreth përgatitjes së ëmbëlsirave.
 • Të ketë aftësi për bashkëpunim

Aplikimi bëhet përmes email-it (postës elektronike), në: hr@klanarena.com. Kandidatët të cilët aplikojnë në formë elektronike (e-mail), në subjekt duhet të specifikojnë Pozitën.

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 31.05.2024, Ora 16:00h.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 31/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet