1
PREMIUM

Operator në CNC Sharrë, Operator në Kanteric, Operator në Shpuese 3 AXE, Praktikant

Ruaj
X Line
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Fabrika moderne e shërbimeve për prodhimin e mobileve “X Line SHPK” në Prishtine/ Çagllavicë, shpallë konkurs për vende të lira pune:

1.Operator ne CNC Sharre (Gabbiani S - nga prodhuesi I njohur boterore SCM) - 1 

2.Operator në Kanteric (Kandim) – (Stefani X - nga prodhuesi I njohur boterore SCM)- 1

3.Operator në Shpuese 3 Axe (Morbidelli CX 100 - nga prodhuesi I njohur boterore SCM)- 1

  • Kerkesat e pergjithsme per te gjithe kandidatet jane:
  • Të ketë aftesi për të operuar në makinë CNC
  • Të mirëmbaje makinat
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Pagat jane konkurente ne treg dhe perllogariten gjithashtu me modelin e kompenzimit ne varesi te sasise se produkteve /sherbimeve te procesuara nga operatoret 

4.Praktikant - 1

Praktikë me pages

Të interesuarit te dergojne CV-ne ne Email: xline.ks@gmail.com

Ose te kontaktoni në numrat:  045 999 388
Facebook: X Line 
Adresa: Magjistralja Prishtine -Ferizaj,Rrethi “KFC” Rruga per Marigona Residence / Prishtine

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 22/06/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet