KCC Sh.P.K (TNT & FedEx)

Përfaqësues i llogarive kryesore (2)

	 	 

Pozita: Përfaqësues i llogarive kryesore (2)

Departamenti: Shitja dhe marketingu

Kompania: KCC Sh.P.K (TNT & FedEx)

Për kompaninë

KCC Sh.P.K është përfaqësuese e kompanisë globale TNT që nga viti 2001, me një staf profesional dhe me teknologjinë më të avancuar të transportit. Tani TNT do të shkrihet në një kompani me kompaninë e mirënjohur amerikane FedEx, dhe si rrjedhojë e kësaj shkrirje, KCC Sh.P.K. është duke e rritë stafin e saj ne departamentin e operacioneve, shitjes dhe kujdesit ndaj klientit.

Detyrat dhe përgjegjësitë   

 • Kontakton me klientët në baza ditore
 • Planifikon vizitat te klientët
 • Krijon bashkëpunime të reja me klientë potencial
 • Ndihmon Udhëheqësin e departamentit në zgjerimin e biznesit dhe shitjes
 • Përmbushë objektivat e përcaktuara nga Udhëheqësi i departamentit
 • Përgatitë raporte mujore të përformancës
 • Miremban marrëdhënjet me klientin
 • Mbanë të dhënat e klientëve në mënyrë të organizuar
 • Propozon mënyra të reja për të përmirësuar potencialin e biznesit në përgjithësi

Kualifikime     

 • Studime të përfunduara Bachelor
 • Njohuri bazike për transportin dhe shpedicionin ndërkombëtar
 • Njohuri të gjuhës angleze
 • Patent shofer
 • I/e vetëorganizuar
 • Komunikativ/e

Shtesë

 • Puna do të zhvillohet në zyret e TNT-së në Prishtinë dhe gjithë territorin e Kosovës
 • Do të pajisen me automjet të kompanisë
 • Kandidati i përzgjedhur do të ketë punë provuese tre muaj

Si të Aplikoni

Dergoni CV-në në email: info@kcc-ks.com

Afati I fundit për të derguar CV-në 25 Gusht 2019

TAGS:  KCC Sh.P.K (TNT & FedEx)Prishtine KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

Shikime 2985
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC