Oxa Group

Arkitekt/Dizajner i Kuzhinave

	 	 

Kompania OXA-GROUP me seli në Ferizaj për nevojat e kompanive të saja hap konkurs pozitën:

Arkitekt/Dizajner i Kuzhinave

Detyrat dhe përgjegjësitë e vendit të punës:

 • Bën planifikimin, prezantimin, skicimin, matjet në teren të kuzhinave.
 • Të përgatisë konceptin e dizajnit të produkteve sipas kërkesës së klientëve apo mbikëqyrësit. 
 • Të udhëheq procesin e përgatitjes së dizajnit, vizatimeve, specifikacioneve dhe përzgjedhjen e materialit për finalizimin e produkteve.
 • Të koordinojë me stafin/ekspertët përgjegjës për implementimin e produkteve të dizajnuara.
 • Në vazhdimësi përcjell trendët e tregut dhe modës dhe sjellë risi të modeleve.
 • Kujdeset për shërbimin ndaj konsumatorëve dhe porosive të pranuara.

Kushtet për aplikim:

 • Diplomë universitare në fushat relevante.
 • Përvojë pune mbi 2 vjet në këtë fushe.
 • Të ketë etikë të lartë dhe paraqitje profesionale në punë.
 • Njohuri të avancuara të punës me kompjuter me thekës të veçantë programeve specifike të profesionit si Archicad, Autocad etj.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese në të shkruar  dhe në të folur.
 • Të ketë aftësi organizative të menaxhimit të kohës përballimit të presionit dhe caktimit të prioriteteve në punë.

Çka ofron kompania:

 • Punësim afatgjatë me kontratë pune sipas legjislacionit në fuqi.
 • Mundësi avancimi në karrierë.
 • Pagë konkurruese.
 • Shujtë ditore.

Për të aplikuar  duhet të dërgoni një CV në adresën elektronike hr@oxa-group.com duke cekur emrin e pozitës në Subjekt - Arkitekt/Dizajner i Kuzhinave

Çdo informatë tjetër që dërgoni si Letër motivuese,referencë,certifikata të trajnimeve, punime të ndryshme ,  do të merret parasysh.

Afati fundit për aplikim është data 28/08/2019

TAGS:  OXA Group , FerizajKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1230
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC