1
PREMIUM

Shitës / Depoist, Zëvendës/e Arkatar/e, Sektorist/e

Ruaj
Arteg
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

    KONKURS  PUNE 

Arteg – kërkon të rekrutojë kandidatë të rinjë në këto pozita :

1 x Shitës /Depoist

2 x Zv.Arkatare

2 x Sektoriste

 Pozita : Shitës / Depoist 

 • Pranon, lëvizë, klasifikon dhe sistemon artikujt sipas rregullave, kërkesave të kompanisë;
 • Përgaditë, liron hapësirë, bartë dhe dorëzon mallin tek këndi i caktuar;
 • Paketon, palon dhe vendos etiketa, çmime;
 • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave (M);
 • Numëron dhe raporton stokun e mallërave,sipas nëvojes dhe në baza periodike;
 • Transporton, dërgon dhe tërhek produkte, artikuj, mjete të ndryshme nga njesia “bazë” tek njesitë tjera dhe anasjelltas,duke shfrytëzuar automjetët-veturat e kompanisë (M)

Kategoria : Zv.Arkatare

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë pune në arkë
 • Të mbajë përgjegjësi rreth hyrje/dalje të artikujve në kasë
 • Të respektohet orari I punës
 • Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës 

Pozita : Sektoriste

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvoj pune në sektor
 • Të mirëpres dhe të informojë klientët rreth artikujve / ofertave 
 • Të mbajë dhe të përkujdeset për sektorin si dhe të përkujdeset për etiketa & barkode
 • Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës 

Paga e kenaqshme

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në email adressën : ks@arteg.al

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/06/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet