1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System (DLS) SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozitës: Drejtor i Marketingut për Prince Caffe 

Lokacioni : Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Të shërbejë si Drejtor i marketingut për brendin e Prince Caffe & Coffee shops për të gjitha komunikimet.
 • Menaxhon zhvillimin e të gjitha materialeve të marketingut të printuar dhe dixhital, shfaqjet e ngjarjeve speciale, iniciativat e zhvillimit, programet e komunikimit, etj.
 • Mbikëqyrë të gjitha platformat e mediave sociale.
 • Mbikëqyrë krijimin e kontaktit dhe përditësimin e web faqeve të kompanisë në koordinim me stafin e duhur.
 • Planifikon, mbikëqyrë dhe koordinon prodhimin, përgatitjen dhe shpërndarjen e të gjitha mjeteve promovuese, duke përfshirë broshurat e sezonit, postimet e postës elektronike, reklamat e mediave të shkruara dhe të transmetuara, posterat/fletuesat, njoftimet për shtyp, etj.
 • Miraton të gjitha kopjet dhe konceptet e reklamave, punon me ekipin grafik për të vendosur koncepte për reklamat e printuara, broshurat dhe botimet e tjera.
 • Identifikon mundësitë e marrëdhënieve me publikun përtej sigurimit të rishikimeve specifike të shfaqjes. Mbikëqyrë krijimin dhe zbatimin e të gjitha komunikimeve të jashtme.
 • Menaxhon dhe mban marrëdhënie të ngushta pune me furnizuesit, me çdo agjenci marketingu, agjenci dizajni, konsulentë shtypi, agjenci reklamash dhe konsulentë, shtëpi postare, printera, konsulentë mediash, fotografë dhe videografë.
 • Kërkon dhe negocion marrëdhënie promovuese me median, shitjen me pakicë, gastronomi, dhe të tjerë.
 • Zhvillon dhe menaxhon buxhetin e marketingut.

Kualifikimet e kërkuara

 • Përvojë pune minimum 5-8 vite në sektorin e marketingut dhe marrëdhënieve me publikun;
 • Kualifikimi i lartë universitar (Bachelor), në degët: Marketing, Marrëdhënie me Publikun, dhe kualifikime të tjera Master apo trajnime profesionale në këto fusha; 
 • Të ketë përvojë të lartë pune në marketing, komunikim dhe menaxhim të stafit, duke demonstruar mendim krijues dhe inovativ në arritjen e qëllimeve me sukses dhe aftësi proaktive për zgjidhjen e problemeve dhe për të ndërtuar besueshmëri dhe marrëdhënie. 
 • Të ndihet rehat duke punuar nën presion dhe duke përmbushur afate të ngushta dhe qëllime të të ardhurave duke ruajtur një sjellje të qetë dhe profesionale. Një individ i vetë-motivuar, i orientuar nga detajet, dhe të punojë në mënyrë efektive si i vetëdrejtuar ashtu edhe me një ekip dhe të ruajë konfidencialitetin në çdo kohë. 
 • Aftësitë e forta verbale, të shkruara, korrigjuese dhe ndërpersonale janë thelbësore dhe kompetenca me kompjuterët, Microsoft Office dhe mediat sociale është një domosdoshmëri.
 • Të punojë me orar fleksibël.

MËNYRA E APLIKIMIT: Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura mund të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 23.06.2024, në adresën e e-mailit hr@dls-ks.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Drejtor i Marketingut”.

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 23/06/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet