1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NELT L.L.C., shpall konkurs për pozitën
Lokacioni: Fushë Kosovë

3 SHOFER – KATEGORIA B DHE C

Detyra dhe Përgjegjësitë

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kombit apo kamionit, si dhe për bartjen e mallit

Kualifikimet e kërkuara

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë B, C dhe C1;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës

Si të Aplikoni

NELT L.L.C., është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV-n e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën   21 Qershor 2024, ora 16:00h.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 21/06/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet