1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

"Lisi-M" është kompani e distribuimit të aksesoreve për vetura dhe motoçikleta në tregun e Kosovës.
Në kuadër të zgjerimit të aktiviteteve biznesore, LISI-M shpall konkurs për pozitat e mëposhtme për degën Gjakovë.

  • DEPOIST

Vendi i punës: LISI-M, Gjakovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Realizon pranimin dhe sistemimin e mallit në depo;
  • Pregatitë mallin për shitje;
  • Duhet të posedojë patent shoferi;

Mënyra e aplikimit:
Dergoni CV-n tuaj përmes butonit `Apliko Këtu` ose në email adresën punesohu@lisi-m.com duke shënuar në titull pozitën për të cilen aplikoni apo na kontaktoni në inbox. Konkursi është i hapur deri me datën 15.06.2024.

Kandidatët e përzgjedhur do kontaktohen nga kompania për intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 21/06/24 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet