1
PREMIUM

Kamarier (2), Shankist, Ndihmëse Pastrimi, Ndihmës/e Kuzhine (2)

Ruaj
Taverna Sofrabezi
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS
 
Pozitat e Hapura:
 • 2 Kamarierë
 • 1 Shankist
 • 1 Ndihmëse Pastrimi
 • 2 Ndihmës Kuzhine
1. Kamarierë (2 pozita)
 • Përgjegjësitë: Shërbimi i ushqimit dhe pijeve për klientët në mënyrë profesionale dhe miqësore.
 • Kualifikimet: Eksperiencë e mëparshme në pozita të ngjashme, aftësi të mira komunikimi dhe shërbimi ndaj klientit, fleksibilitet për të punuar në ndërrime të ndryshme.
2. Shankist (1 pozitë)
 • Përgjegjësitë: Përgatitja dhe shërbimi i pijeve, menaxhimi i inventarit të barit dhe mirëmbajtja e pastërtisë së zonës së punës.
 • Kualifikimet: Eksperiencë e mëparshme si shankist, njohuri të mira për përgatitjen e pijeve, aftësi të mira komunikuese dhe ndërpersonale.
3. Ndihmëse Pastrimi (1 pozitë)
 • Përgjegjësitë: Mirëmbajtja e pastërtisë dhe rregullit në ambientet e restorantit.
 • Kualifikimet: Përvojë në pastrim, vëmendje ndaj detajeve dhe aftësi për të punuar në mënyrë efikase.
4. Ndihmës/e Kuzhine (2 pozita)
 • Përgjegjësitë: Ndihma në përgatitjen e ushqimit, mbajtja e pastërtisë në kuzhinë dhe mbështetja e stafit të kuzhinës në detyra të ndryshme.
 • Kualifikimet: Eksperiencë e mëparshme në kuzhinë, aftësi për të punuar në grup dhe për të ndjekur udhëzimet.
Aplikimi: Kandidatët e interesuar janë të lutur të kontaktojnë në numër  të telefonit; 044-444-242 ose 044-234-367.
Ne ofrojmë një ambient pune të këndshëm dhe mundësi për zhvillim profesional. Ju falënderojmë për interesimin tuaj dhe presim aplikimet tuaja.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 22/06/24 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Graçanicë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet