1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Pozita: Agjent/e i/e shitjes online 
 
Përgjegjësitë kryesore:
  • Të ketë eksperiencë në shitjet online përmes rrjeteve sociale apo ngjajshëm
  • Të jetë në gjendje të punojë rehat në një mjedis me ritëm të shpejtë.
  • Fleksibil/e në orare dhe i/e saktë në punë.
  • I/e gatshëm të punoj në punë ekipore.
Kërkesat për këtë pozicion janë:
  • Eksperiencë në punën e marketingut dhe rrjeteve sociale
  • Njohuri për marketing online dhe kanaleve kryesore të marketingut
  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
Kontakt:
email: hr@minimax-ks.com
Numri kontaktues: +38345266007

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 21/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet