1
PREMIUM PLUS

Konsulent i Shërbimit ndaj Klientit Nearshore

Ruaj
Selise Digital Platforms
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Titulli i Punës: Konsulent i Shërbimit ndaj Klientit Nearshore
Funksioni: Konsulent i Shërbimit ndaj Klientit Nearshore
Mbikëqyrësi i Punëtorit: Lideri i Ekipit Y
Nënordhurit Direkt: Asnjë
Zëvendësuar nga: Asnjë
Objektivat e Punës
 • Trajtimi i saktë i pyetjeve, kërkesave dhe problemeve të klientëve.
 • Respektimi i rëndësisë së orareve të turneve dhe përmbajtja ndaj tyre.
 • Përmbushja e standardeve të performancës dhe cilësisë së caktuara.
Detyrat e Punës
 • Marrja e telefonatave në nivelin e parë të mbështetjes.
 • Regjistrimi i bisedave telefonike në sistemet e siguruara nga klienti.
 • Analizimi dhe zgjidhja e problemeve sipas udhëzimeve/procedurave.
 • Ofrimi i informacioneve të lidhura me pyetjet administrative dhe teknike (produkte, fatura, etj.).
 • Eskalimimi i çështjeve apo telefonatave në departamente të tjera përmes sistemit të biletave.
 • Rekomandimi dhe shitja e abonimeve (kryqëzim dhe shitje e rritur). Asnjë telefonatë dalëse.
Kërkesat për Punëtorin
 • Të jetë i aftë në gjuhën italiane & gjermane ose frenge & gjermane ose italina & frenge
 • Komunikativ (dëgjim i mirë, shpjegim i qartë dhe konciz), i hapur dhe ndihmues.
 • Të jetë lojtar ekipi, i besueshëm dhe i përpiktë.
 • Mendësi e orientuar drejt shitjes me mendim të fokusuar te klienti.
 • Njohuri për aplikacionet e zakonshme të PC-së (si MS Office).
 • Njohuri të gjuhës frënge, angleze apo italiane (opsionale/avantazh).
Autoritetet/Kompetencat
 • Trajtimi i pyetjeve, kërkesave dhe problemeve të klientëve.
 • Rekomandimi dhe shitja e abonimeve klientëve ekzistues (asnjë telefonatë dalëse).
 • Krijimi i biletave dhe kërkimi për dërgimin e teknikëve (Shërbimi në Terren Zvicër).
 • Kryerja e telefonatave rikthyese ndaj klientëve kur është e nevojshme.
Informacioni
 • Punëtori duhet të informojë mbikëqyrësin për çdo ngjarje të veçantë apo çështje urgjente.
Detyrat Individuale
 • Punëtori mund të caktohet me detyra shtesë që nuk janë përmendur në këtë përshkrim të punës nga mbikëqyrësi (p.sh., pjesëmarrja në projekte, menaxhimi i protokolleve, etj.).
Shënime Shtesë
 • Orari i punës flexibil
 • Trajnim intensiv (2 javë, plotësisht i kompensuar).
Përfitimet e ofruara:
 • Një rol me përgjegjësi në një korporatë evropiane.
 • Një ambient pune bashkëpunues brenda një ekipi miqësor me hierarki të sheshtë.
 • Mundësi zhvillimi në industrinë e IT-së dhe telekomunikacionit.
 • Përfitime atraktive dhe mundësi për edukim të mëtejshëm.
 • Vendi i punës në ITP Prizren.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu"

Kategoria Administratë
Skadon 21/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet