1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vemi Pharmacy me adrese ne Lagjen Kalabria, Kompleksi RIERA lokali nr.5

Kerkon te punesoje nje Farmaciste / teknike e farmacise  me orare te plote  (14:00 - 22:00).

Kërkesat

  • Teknike e licencuar e farmacise 
  • Farmaciste e licencuar - Farmaciste e diplomuar (praktikante)

Përgjegjësitë e kandidatit/es

Kandidati duhet te jete me kualifikimet perkatese, te posedoje shkathesi, interesim per pune dhe edukate ne perputhje me ambientin e punes.

Kualifikimet e preferuara:

  • Teknike e licencuar e farmacise 
  • Farmaciste e licencuar 
  • Farmaciste e diplomuar (praktikante)

Përfitimi Profesional:

Te ne mundesohet avancimi ne profesion, permes praktikes se mire te punes duke u mbikqyre nga farmacistet me pervoje shume vjeqare.

*Perparesi kane personat me vendbanim te rregullt ne Prishtine.

Per aplikim apo info te tjera kontaktoni në: luljetashabani@gmail.com apo +383 49 44 88 04 (Viber & Whatsapp)

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet