1
PREMIUM

Asistent i Shitjes, Staf i Depos

Ruaj
LC Waikiki Retail Company
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Bëhuni pjesë e ekipës tonë, 

duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni,  Pozita) në email adresën:  

pristina.fushekosova@lcwaikiki.com

apo edhe direkt në pikën tonë: 

LCWaikiki – Fushë Kosovë, zona industrial përball Lesna.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/06/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet