1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: KosovaJob
Lokacioni: Prishtina
Pozita: Dizajner Grafik (m/f)
Data e fillimit: Qershor 2024

Përmbledhje:

Ne jemi në kërkim të një Dizajneri Grafik (m/f), përgjegjësia kryesore e të cilit do të jetë krijimi i kampanjave vizuale për KosovaJob dhe klientët e saj. Ky rol kërkon që ju të përdorni kreativitetin tuaj për të dizajnuar banera, kampanja dhe elemente tjera vizuale për të rritur edhe më shumë praninë tonë online dhe offline. Për më tepër, ju do të keni mundësi të bashkëpunoni ngushtë me ekipin tonë të administratës për të zhvilluar në mënyrën më të mirë kampanjat vizuale për klientët tanë. Për fund, ky pozicion paraqet një mundësi të mirë për dikë të apasionuar pas dizajnit dhe për të mbështetur drejtpërdrejt nevojat e punëdhënësve në Kosovë!

Detyrat & Përgjegjësitë

 • Përgatitja e banerave dhe kampanjanve për rrjetet sociale për klientët tanë;
 • Krijimi i kampanjave dhe elementeve tjera vizuale për platformën e KosovaJob;
 • Dizajnimi i materialeve të tjera të brendit, si materiale promo të printimit, roll banera etj;
 • Bashkëpunimi me ekipin për realizimin me sukses të planeve, projekteve dhe iniciativave të marketingut;
 • Merr komente nga Senior Dizajneri Grafik për t’u përmirësuar.

Kualifikimet:

 • Kualifikim në Grafik Dizajn apo të ngjashme;
 • Përvojë 1-2 vjet në dizajn grafik ose në role të ngjashme;
 • Përvojë me programet e dizajnit dhe program për editim grafik, si Photoshop dhe Illustrator;
 • E prefereueshme: Përvojë me Canva;
 • Aftësi të mira për të punuar në ekip;
 • Aftësi të menaxhimit të kohës;
 • Aftësi për kreativitet dhe zgjidhje të problemeve;

Cfarë ofrojmë ne:

 • Pagë konkuruese;
 • Punoni në mjedise me ritme të larta;
 • Mundësi të pafundme për rritje në karrierë;
 • Zyra moderne në qendër të Prishtinës.

Si të aplikoni

Ju lutemi aplikoni duke klikuar në butonin më poshtë. Aplikimi juaj është i vlefshëm vetëm përmes linkut të dhënë këtu.

Afati i fundit për aplikim është deri më 30 Maj 2024

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 30/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet