1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Promovimi i shërbimeve të agjencisë në platformat online dhe krijimi i shitjeve direkte.
 • Menaxhimi i shitjeve të biletave të aeroplanit dhe paketave turistike nëpërmjet platformave online dhe fizike
 • Mbarëvajtja e komunikimit me klientët për shitjen e shërbimeve të agjencisë përmes telefonit, emailit dhe rrjeteve sociale.
 • Mbajtja e raporteve të detajuara dhe raportimit të përditshëm te menaxhmenti për performancën dhe rezultatet e punës.

Kualifikimet:

 • Eksperiencë pune në fushën e Agjencionit Turistike
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe zgjidhja e konflikteve me klientët.
 • Aftësi organizative të shkëlqyera dhe aftësi për të menaxhuar mënyrën e punës në një ambient të shpejtë.
 • Aftësi për të punuar në një ekip dhe për të bashkëpunuar me departamentet e tjera brenda agjencisë.
 • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit,
 • Trainimet e nevojshme per agjent te shitjes , sistemeve te tjera per shitjen e biletave te aeroplanit
 • Preferohet:Të ketë njohuri në gjuhen Turke.

Të interesuarit të dërgoni CV në:  ersen.omer@istanbulturizm.net

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet