Shell Kosovo

Zv. Menaxhere e pikës shitëse (Prizren, Pejë, Gjilan dhe Ferizaj)

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

LOKACIONET: PRIZREN, PEJË, GJILAN DHE FERIZAJ

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • MENAXHON TË GJITHA PUNET NE PIKEN SHITËSE,MENAXHON ME STAFIN DHE KUJDESE MAXIMAL PER MBARËVAJTJE TE PUNEVE,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJËS DHE RRITJËS SË  SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË KOMPANISË,
 • MENAXHIMIN E ARRITJEVE TË SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE  TË VENDOSURA PËR PIKEN SHITESE,
 • KRIJIMI,MBAJTJA DHE ZGJERIMI I BAZES SË KLIENTEVE,
 • PERMIRESIMI I NEVOJAVE TË KLIENTEVE EKZISTUES,CAKTIMI I CAQEVE TË SHITJES,
 • REKRUTIMI DHE TRAJNIMI I STAFIT TË SHITJES,
 • ZHVILLLIMI I STRATIGJIVE TË SHITJES DHE PERCAKTIMI I OBJEKTIVAVE,
 • MONITORIMI I PERFORMANCES SË PUNONJESVE NË PIKË DHE MOTIVIMI I TYRE PËR TË ARRITUR OBJEKTIVAT,
 • HARTIMI, RAPORTIMI DHE ANALIZIMI I SHIFRAVE TË SHITJEVE,
 • MBLEDHJA E REAGIMEVE TË KONSUMATORËVE DHE HULUMTIMI I TREGUT,
 • RAPORTIMI TEK MENAXHMENTI I  LARTË,
 • MBAJTJA E PERDITSHME  ME PRODUKTET DHE KONKURRENTET, 
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË, CILËSINË E SHËRBIMËEVE DHE MONITORIMIN E PËRGJITHSHËM NË  PUNË.
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT,DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS,
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TE MENAXHMENTI I LARTË,
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NËGRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE, VETË-MOTIVIM, ZGJIDHJA E KONFLIKTIT, KOMUNIKIM TRANSPARENT,
 • SHKATHTESI TË SHKELQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • KUPTIMI I MIRË I TË BERIT BIZNES
 • SHKOLLIMI I LARTË  EKONOMIK, MARKETING,  TREGTI DHE MENAXHMENT GRADA BACHELOR,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS  ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA  E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË PUNE NË SHITJE, MINIMUM 2 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ  ME FOTO PERMES  E-MAIL,ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LETESHENOHET POZITA PER TE  CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 

TAGS:  Shell KosovaPrizrenKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3118
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC