1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Di 5 Holding SH.P.K, kompania udhëheqëse në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe përtej saj, po zgjerohet dhe kërkon kandidatë të interesuar për këtë pozitë:

 • OPERATOR PËR KANTERICË

Kërkesat e punës:

 • Njohuri kompjuterike;
 • Të ketë njohuri në përdorimin e makines së kantimit.
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.
 • Njohuri të larta të makinës se kantimit, si ndezja dhe ndalja; programimi në sisteme automatike dhe monitorimi i funksionalitetit të makinës për të siguruar efikasitet të përgjithshëm të punës.
 • Njohuri te mira ne pastrim te makines
 • Mban shënimet dhe raportet mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe bën raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e departamentit.

Çka ju ofrojmë:

 • Sigurim Shëndetësor
 • Orari 08:00 - 17:00;
 • Pagesë +700€, + bonus në bazë të performancës;
 • 5 ditë pune në javë, + (nevoja për një ditë pune shtesë);
 • Ushqimin, 80 euro të mbuluara nga kompania;

Për të aplikuar, ju lutemi aplikoni përmes butonit "Apliko Këtu|" ose  kontaktoni ne numrin +38348620077
Ne gjindemi në: Magjistrale Prishtine-Shkup  (Lipjan)
Faleminderit për interesin tuaj.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Prodhim
Skadon 20/06/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet