1
PREMIUM PLUS

Monter në Fabrikë

Ruaj
Di 5 Holding SH.P.K
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Di 5 Holding SH.P.K, kompania udhëheqëse në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe përtej saj, po zgjerohet dhe kërkon kandidatë të interesuar për këtë pozitë;

 • MONTER FABRIKË

Kërkesat e punës:

 • Diciplinë në punë;
 • Përvojë pune
 • Aftësi të mira për montim dhe përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme.
 • Aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat;
 • Mban shënimet dhe raportet mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe bën raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e departamentit.

Çka ju ofrojmë:

 • Sigurim Shëndetësor
 • Orari 08:00 - 17:00;
 • Pagesë +800€, + bonus në bazë të performancës;
 • 5 ditë pune në javë, + (nevoja për një ditë pune shtesë);
 • Ushqimin, 80 euro të mbuluara nga kompania;

Për të aplikuar, ju lutemi aplikoni  përmes butonit "Apliko Këtu" ose kontaktoni ne numrin +38348620077
Ne gjindemi në: Magjistrale Prishtine-Shkup  (Lipjan)
Faleminderit për interesin tuaj.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 20/06/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet