1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Donito është në kërkim të kanditateve për plotësimin e pozitës:

  • Shitëse në Showroom të Mobiljeve

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të ndihmojë klientët duke ofruar këshilla dhe zgjidhje të personalizuara.
  • T'i përfaqësojë produktet Donito me një sjellje të përsosur
  • T'i mbështesë menaxhimin në marrëdhëniet me klientët

Kualifikimet:

  • Përvojë e mëparshme në shitje është e preferueshme, idealisht në industri të ngjashme.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe aftësi për të ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme me klientët.

Lokacioni: Fushë Kosovë

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund ti dergojnë CV-të e tyre në email adresën tone donito.shpk@gmail.com

Numri kontaktues +38349444081

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/06/24 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet