1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për punë – Shofer (Kategoria B)

RRETH KOMPANISË 

Flotex SH.P.K me lokacion në lagjen Pejton, rr. Perandori Justinian, nr.22 në Prishtinë, është kompani e cila merret me tregtinë me shumicë të tekstileve dhe transportit të mallrave në destinacionet përkatëse.

TITULLI I PUNËS: Shofer (Kategoria B)

LOKACIONI: Prishtinë

RAPORTON TEK: Përgjegjësi i depos/magazinës

PERSHKRIMI KRYESOR

Shoferi është përgjegjës për kryerjen e detyrave të caktuara nga mbikqyrësi, duke paraqitur sjellje profesionale. 

  • Kryen pranimin dhe stemimin e mallrave në bazë të porosive të lëshuara si dhe bën organizmin, kontrollimin dhe numërimin e porosive.
  • Kryen furnizimin e pikave shitëse me mallra nga depo dhe bën kthimin e mallrave nga pikat shitëse në depo.
  • Bën blerjen e materialeve shpenzuese për pika shitëse dhe depo.

KËRKESAT

  • Patentë shofer – kategoria B
  • Diplomë e shkollës së mesme
  • Përvojë pune mbi 2 vite në depo dhe vozitje
  • Aftësi të forta të komunikimit dhe ndërpersonale

APLIKIMI

Nëse jeni të interesuar të aplikoni për këtë pozitë ju lutem dërgoni CV, diplomën e shkollimit të mesëm dhe një kopje të skenuar të letërnjoftimit në: rekrutimilifestlye@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është 24 maj 2024 në mesnatë. 

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 01/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet