1
PREMIUM

Agjent i Shitjes (Podujevë)

Ruaj
LB Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për Punë

  • Agjent i Shitjes - Podujevë

LB GROUP SH.P.K. është lidere në kosovë në fushën e tregtimit të lëndëve të para për pasticeri, furra buke, dhe në fushën e sektorit te paketimit.

LB GROUP SH.P.K. është prodhuesi më i sukseshëm i paketimit në Kosovë me një kapacitet shumë të madhë prodhues të letrës dhe kartonit , duke bërë prodhimin e gotave të kartonit dhe ambalazhe për industrinë ushqimore në bazë të organizimit për efikasitet ne punë teknologji te avancuar ,orientim të sinqertë ka blerësi janë arritur suksese shumë të larta dhe të qëndrushem.

LB Group po kërkon njerëz të talentuar për punë në pozitën agjent të shitjes:

Detyrat e punës për Pozitën Agjent i Shitjes

  • Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte për këto produkte.
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre.
  • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime ne grup.

Kualifikimet

  • Përparësi kane kandidatët që kanë eksperienc pune në shitje së paku 1 vit.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative.
  • Të ketë patent të kategoris B.

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit perkates per poziten qe aplikojne.

Të interesuarit për të marrë këtë pozitë dërgoni CV-në tuaj në E-mail: luljetabajraktari@lbgroup-ks.net

Afati për apikim është deri më datë 15 Qershor 2024.

Kandidatët e përzgjedhur për konsulta të mëtutjeshëm do të kontaktohen për intervistë.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Podujevë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet