Ministria e Integrimit Evropian

Zyrtar i/e i lartë (5)

	 	 

Ministria e Integrimit Evropian

Ministria e Integrimit Evropian zgjatë:

VAZHDIMIN E AFATIT TË KONKURSIT

Vazhdohet për 7 ditë kalendarike afati i konkursit të shpallur nga data 23/07/2019  deri me datë  06/08/2019  për pozitat e lira:

  • Zyrtar/e i/e Lartë për Integrime Evropiane / Zyrtar  i/e Lartë për Punë të Brendshme 15 /2019 /ZSP/ MIE
  • Zyrtar/e i/e Lartë për Integrime Evropiane / Zyrtar i /e Lartë për Tregun e Brendshëm 13 /2019 /ZSP/ MIE
  • Zyrtar/e i/e Lartë për Integrime Evropiane / Zyrtar i/e Lartë për kritere Ekonomike dhe Zhvillim Regjional 12/2019 /ZSP/ MIE
  • Zyrtar i/e Lartë për Asistencë Zhvillimore 14 /2019 /ZSP/ MIE
  • Zyrtar i/e Lartë për Asistencë Zhvillimore 16 /2019 /ZSP/ MIE

Afati i konkurimit vazhdohet nga data 09/08/2019 deri më datën 15/08/2019 deri në orën 16.00.

Kërkesa për punësim dhe përshkrimi i punës mund të merret ne ndërtesën e Ministrisë se Integrimit Evropian ne zyrat e Divizionin e Burimeve Njerëzore, rruga Ukshin Hoti nr 120 Prishtinë.

Formularin zyrtar për aplikim, mund ta gjeni edhe në Web faqen : http://mei-ks.net/

Dokumentacioni duhet të dorëzohen në Divizionin e Burimeve Njerëzore, rruga Ukshin Hoti nr 120 Prishtinë kati i pare zyra numër  005.

Për informata shtesë mund të njoftoheni përmes telefonit 038-200-27-006.

TAGS: Ministria e Integrimit Evropian, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 380
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC