1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpall;

Konkurs për vende të lira pune për këtë pozitë: 

  • Punëtor në sektorin e prodhimit - 2 vende

Përshkrimi i punës:

  • Punëtor në sektorin e prodhimit:
  • Bën punë të ndryshme brenda sektorit të prodhimit.

Orari i plotë.

Nr. kontaktues – tel. dhe viber +38345321271

Apo të paraqiteni në zyret tona në Shkabaj, rruga për Obiliq.

Kategoria Prodhim
Skadon 18/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet