KosovaJob për Klientin

Bashkëpunëtorë në shitje dhe kuzhinë

	 	 

Bashkëpunëtorë në shitje dhe kuzhinë,

Për klientin tonë në industrinë e Fast Food jemi duke kerkuar persona të interesuar për t'iu bashkangjitur ekipit. Kanditatët duhet të kenë përvojë si në vijim;

  • Të ketë përvojë punë në kuzhinë (sallata, brum)
  • Të ketë përvojë në industrinë e “Fast Food”
  • Të ketë përvojë në shitje
  • Të jetë komunikativë/e

Vendndodhja e Fast Food të klientin tone gjendet në Albi Mall qendrën tregtare më të madhe në vend.

Nëse keni këtë përvojë mund të dërgoni CV-në tuaj tek zana@kosovajob.com

Numri i kontaktit: 044 157 654

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen direkt nga klienti jonë.

TAGS: Kosovajob per KlientinPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3841
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC