1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania Proton Qeramika hap konkurs pune për pozitën:

 • Punëtor në Depo

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Ngarkon mallrat nga kamionët, kombit dhe automjetet tjera për në depo dhe anasjelltas.
 • Ndihmon depoistin të drejtojë e organizojë punën në depo.
 • Renditjen dhe palimin e stokut
 • Zbaton detyrat ditore dhe bashkëpunon me mbikëqyrësin që ato të kryhen në mënyrë efikase.
 • Punë tjera sipas kërkesës së mbikqyrësit.

Kualifikimet:

 • Shkollimi i mesëm;
 • Patent shoferi (kategoria B);
 • Preferohet të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse;
 • I/e motivuar dhe ambicioz/e;
 • I përshtatshem në punë ekipore.

Mënyra Aplikimit: te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes butonit "APLIKO" ose fizikisht ne zyret tona

Lokacioni në Prishtinë: https://maps.app.goo.gl/9XwweggiNMbEzuJq8

(Adresa: Çagllavicë, Pristina, Kosovo, 10000)

Lokacioni në Pejë: https://maps.app.goo.gl/oJuttW5bw79i6kBP8

(Adresa: Zona Industriale, magjistralja Pejë-Prishtinë Pejë 30000)

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 18/06/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet