1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë e punës dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe të motivuar.

Migros Gorup shpall konkurs për:

  • KUZHINIER/E
  • NDIHMËS KUZHINIER/E

Kualifikimet:

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme;
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group;
  • Të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse;
  • Të ketë ambicie për kuzhinë.

Ne ofrojmë:

  • Kontratë sipas fuqisë ligjore,
  • Pagë atraktive,
  • Orar fleksibil i punës,
  • Shujtë ditore.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV në e-mail adresën: hr@migros-group.com. Ose të paraqiten në zyret Qendrore ne Migros Group me lokacion në Fushë Kosovë Zona Industriale p,nr.

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 19/06/24 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet