1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Spitali Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim “Banja e Kllokotit”  është i përkushtuar për të ofruar shërbime të rehabilitimi dhe fizioterapie për pacientët që kanë nevojë për kujdes të specializuar. Institucioni ky i avancuar me një ekipi mjekësor me përvojë dhe qasja jonë sigurojnë që pacientët tanë të marrin trajtimin më cilësor për shërimin dhe mirëqenien e tyre.

Banja e Kllokotit shpall konkurs për plotësimin e pozitave:

  • Kuzhinier
  • Ndihmëse Kuzhiniere
  • Fizioterapeut
  • Enëlarëse

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit banja_kllokotit@hotmail.com

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 18/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet