1
PREMIUM

Financier/Kontabilist, Menaxher i Shitjes për Eksport (Bullgari)

Ruaj
Stone Market
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

1.FINANCIER-KONTABILIST

1.1. MENAXHER I SHITJES PËR EKSPORT NË BULLGARI

Stone Market L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksportuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor Financier-Kontabilitet dhe Menaxher i shitjes per eksporte ne Bullgari .

Përgjegjësit FINANCIER-KONTABILIST 

 • Regjistron transaksionet ditore në sistemin e kontabilitetit;
 • Regjistrimet në kontabilitet, respektivisht faturat shitëse, blerëse, shpenzime, etj;
 • Regjistrimin dhe mirëmbajtjen e të dhënave në kontabilitet;
 • Regjistrimin dhe llogarimbajtjen e të dhënave për shitje, blerje, shpenzime, borxhe etj;
 • Përfaqësimin e biznesit para institucioneve financiare kur kërkohet nga punëdhënësi;
 • Ndihmon në përpunimin e pasqyrave financiare dhe raporteve të brendshme per klientet specifik;
 •  Pranimin dhe dorezimin e porosive nga klientet;
 • Përgaditjen e pasqyrave financiare vjetore, analizën e tyre;
 • Raporte të klintëve, analitikë e klientëve, raporte dhe analitikë për produkte;
 • Punë të kontabilitetit
 • Menaxhimin e pagesave më arkë;
 • Prezentimi i biznesit nëse kërkohët nga kompania;
 •  Punë administrative;
 • Punë të tjera në lëminë Financave dhe të kontabilitetit më interes për kompaninë.
 • Barazimet fizike ,materiale dhe finaciare te depove,bleresit,furnitoret,tjerat barazime sipas kerkeses           

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 22-35 vjeç
 • Përvojë pune në fushën e financave
 • Certifikata e SCAAK konsiderohet përparsi
 • Të jetë kontabilist
 • Arsimi ekonomik;
 • Njohja e programit të kontabilitetit PRO-DATA.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.
 • Njohja e gjuhës turke obligative.

1.1.MENAXHER I SHITJES PËR EKSPORT NË BULLGARI

Përgjegjësit:

 • Shitja dhe eksportimi i Granitit dhe Mermerit.
 • Kujdesi ndaj klientëve.
 • Inkasimi I faturave.
 • Prezantimi I materialeve.
 • Pranimi I porosive nga klientët.
 • Pëgatitja e dokumentacionit të shitjes për eksport.
 •  Vizitat në teren jashtë Kosovës.
 •  Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 •  Mashkull,
 •  25-40 vjeç
 •  Të flas gjuhen Bullgare rrjedhshëm.
 •  Njohja e gjuhës Turke eshte përparësi.
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë jashtë Kosovës nëpër shtetet fqinje.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.
 • Te ket patent shofer – kategoria B

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë përmes butonit 'Apliko Këtu' ose duke shënuar në SUBJEKT pozitën pë të cilen aplikoni dhe duke dërguar CV-në në emailin  sales@stonemarket-llc.com . Për me shumë informata mund të kontaktoni në numrin 049 491 222 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 17:00.

Kategoria Menaxhment
Skadon 18/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet