1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Pozitat e hapura për punë:

  • Agjent i shitjes;
  • Shofer;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Përvojë relevante e punës në fusha te ngjashme;
  • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individiduale;
  • Përkushtim dhe etikë në punë;

Çfarë ofrojmë ne për punëtort tanë:

  • Saktësi ne pagat mujore;
  • Bonuse mujore dhe vjetore;
  • Shujta ditore;

Mënyra Aplikimit:

Aplikimi mund të bëhet online përmes butonit 'Apliko Këtu' apo emailit ntpbabija@gmail.com

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 18/06/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet