1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs per punesim  Kompanine SKY NET Logistic KOSOVA shpk

Posti i punes;  Specialist logjistike dhe menaxher shitieje

Fusheveprimii pozites;

  • Organizimi me perpikmeri dhe korrektesi transportit nderkombetar te mallrave nga vendi I origjines deri ne destinacionin e kerkuar nga klienti sipas kerkesave specifike te klientit.

Detyrat dhe pergjegjesite

  • Saktesia ne marrjen e informacioneve te klienteve dhe perpunimi I te dhenave per organizimin e transportit te ngarkesave ne kohen e duhur.
  • Dhenia e ofertes se transportit ,negocimi i saj me klientin deri ne konfrmimin perfundimtar
  • Kujdes I vecante dhe vemendje maksimale ndaj kerkesave specifike te Klienteve.

Kriteret dhe kushtet e pranimit;

  • Te kete experience pune mbi 2 vjet ne fushen e transportit nderkombetar te mallrave.
  • Preferohen kandidate te cilet kane pervoje pune ne kompani transporti apo shpedicion.
  • Te zoteroje gjuhen Angleze (prefereohet te njohe dhe gjuhen serbo-kroate et)
  • Aftesia per negocim me klientet.

Te gjithe kandidatet qe I plotesojne kushtet e siperpermendura te dergojne menjehere CV ne adresen:

albana.makashi@skynet.al

valdet.mustafa@skynet.al

ose na kontakoni ne tel +38348115550 apo +383 48698969

Kandidatet qe plotesojne kriteret do njoftohen per daten e intervistes.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 16/06/24 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet