1
PREMIUM PLUS
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kraslight eshte nje kompani dinamike dhe inovative e cila meret me shitjen e pajisjeve te ndricimit dhe elektrikes.
Ne po rritemi dhe jemi ne kerkim te
  • 1x Shitese dhe 1xArkatare.
Ne besojme se punonjesit tane jane pasuria jone me e madhe dhe ne nxisim nje mjedis pune bashkepunues dhe gjitheperfshires ku vleresohet kreativiteti dhe perkushtimi, duke mundesuar kushte te mira te punes. 
  • 5 dite pune ne jave
  • 8 ore ne dite 

Lokacioni: Rruga e Pejes, Sllatine, Fushe Kosove

Per tu bere pjese e stafit tone ju lutem aplikoni permes butonit "Apliko Këtu" apo ne email adresen info@kraslight.com ose ne numrin tone te telefonit 048195195.
 
Afati i fundit per aplikim eshte 20.06.2024
Ne do ti shqyrtojme aplikimet ne menyre te vazhdueshme dhe do ju kontaktojme per interviste.
Ju inkurajojme te aplikojne kandidate te te gjitha formave dhe pervojave.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/06/24 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet