1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pas rritjes së kapaciteteve dhe hapësirave të prodhimit, kompania DI CASA, është në një
fazë rritjeje të shpejtë. Në përshtypje të kësaj, po zgjerohet edhe stafi, duke
shpallur konkurs për pozita të reja pune:
1) Monter në Teren dhe Fabrikë

 • Të jenë të diciplinuar në punë;
 • Të kenë përvojë pune të paktën 2 vjet në fushën relevante;
 • Të kenë patent-shofer;
 • Të jenë të aftë për të punuar efektivisht në një ambient ekipor;
 • Të ketë aftësi të mira për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme;

2) Ndihmës monter në Teren dhe Fabrikë

 • Të jenë të interesuar për avancim në punë;
 • Të jenë të aftë për të punuar në grup;

3) Operator në makina (Sharrë, Kantericë) dhe CNC (5 AXES), (SHPUESE)

 • Të kenë njohuri kompjuterike;
 • Të kenë njohuri në ndonjëren nga makinat e lartecekura;
 • Të jenë të aftë për të punuar në grup;
 • Të kenë njohuri në mbikëqyrjen dhe ndërhyrjen në makinat derisa ato janë duke kryer detyrat për të siguruar prodhimin e një rezultati përfundimtar cilësor.

Të interesuarit ju lutemi të dërgojnë CV-në përmes butonit Apliko Këtu ose në zyret e showroom-it të Di CASES i cili ndodhet në Cagllavicë (Magj. Prishtinë - Ferizaj) Km7.
Për më shumë informacione, mund të kontaktoni në numrin: +383 48 600 002

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 15/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet