1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Pune

Kompania “Oxa Group” për nevojat e kompanisë menaxhuese të qendrave tragtare, “OCM

International” hap konkurs për pozitën:

“Agjent/e i/e Patundshmërive”

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Vepron si pika kryesore e kontaktit për klientët që kërkojnë të blejnë, shesin ose marrin me qira prona.
 • Administrimi i kontakteve dhe takimeve
 • Zhvilloni strategji marketingut për të promovuar pronat me qira.
 • Përpunon dhe selekton të gjitha aplikacionet e klientëve për qiramarrje.
 • Organizon dhe mban takime me klientët ekzistues dhe ata potencial me qëllim të zgjerimit të kompanisë.
 • Konsultimi me klientin, ofrimi i këshillave dhe udhëzimeve për klientët gjatë gjithë procesit të blerjes, shitjes ose marrjes me qira.
 • Përgatitja dhe ekzekutimi i kontratave të qirasë, duke siguruar respektimin e kërkesave ligjore dhe politikave të pronësisë.
 • Ofron mbështetje të vazhdueshme për qiramarrësit, adresoni shqetësimet dhe kërkesat e qiramarrësit menjëherë dhe në mënyrë profesionale për të ruajtur kënaqësinë dhe mbajtjen e qiramarrësit.

Kushtet për aplikim:

 • Diplomë universitare në fushat relevante.
 • Përvojë pune në menaxhimin e relacioneve me klientët, së paku 2 vjet të dëshmuara.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese në të shkruar dhe në të folur, në gjuhën shqipe dhe angleze në nivel të avancuar.
 • Njohja e gjuhës italiane, konsiderohet përparësi.
 • Të ketë etikë të lartë dhe paraqitje profesionale në punë.
 • Të ketë aftësi organizative të menaxhimit të kohës, përballimit të presionit dhe caktimit të prioriteteve në punë.

Për të aplikuar duhet të dërgoni një CV në adresën elektronike hr@oxa-group.com duke cekur emrin e pozitës në subjekt, Agjent/e i/e Patundshmërive.

Çdo informatë tjetër që dërgoni si Letër motivuese, referencë, çertifikata të trajnimeve, punime të ndryshme, do të merret parasysh.

Afati fundit për aplikim është data 15/06/2024

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet